www.gryfino.info Strona Główna www.gryfino.info
Forum Mieszkańców Gryfina

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

GRYFINO.INFO - PORTAL MIESZKAŃCÓW STARTUJE:

w fazie testów
Kliknij

Poprzedni temat «» Następny temat
Włóczykij Trip Extreme 2010
Autor Wiadomość
Ryjek
Sierżant

Wysłany: Sro Lut 03, 2010 21:53   

Fisher,
Pomyliles sie... i wrzuciles pewnie foty z Arktyki zamiast okolic Gryfina ;)
A w ogole to w samym Gryfinie jak gruba jest pokrywa sniezna?

fisher 
Starszy szeregowy

Wysłany: Sro Lut 03, 2010 22:05   

Ryjek,nie wiem ja to wygląda w Gryfinie,ja raczej trekkinguje w okolicach Widuchowej,no i tam jest tego grubo:)teraz jak mała odwilż to pewnie jest msakra ,bo wczesniej to chociaż przymarznięte z było z grubsza

Ryjek
Sierżant

Wysłany: Sro Lut 03, 2010 22:20   

Pytam sie bo wyemigrowalem do Wielkopolski a tutaj zazwyczaj mniej pada i mosty nie gwiżdżą ;) .
Wlasnie doszperalem sie w necie mapek i okazuje sie ze "u nas i u was" jest ok 30 kilku cm sniegu.
http://www.wzkarten3.de/pics/snoweuropa.gif
Sadze, ze to by sie zgadzalo. Oczywiscie w zaspach jest weselej :)

G.Tenno 
Porucznik

Wysłany: Sro Lut 03, 2010 22:42   

na wiosnę ma ukazać się nakładem wydawnictwa "NaSzage" ilustrowany poradnik mego i Macieja autorstwa jak niewielkim nakładem sił przejść Rajd Włóczykija i zanotować wynik w 10 dziesiątce.
"Łatwo jest mówić o Polsce, trudniej dla niej pracować, jeszcze trudniej umrzeć, a najtrudniej cierpieć." Napis wyryty przez torturowanego więźnia na ścianie katowni gestapo przy Alei Szucha w Warszawie

t.s
Generał

Wysłany: Czw Lut 04, 2010 14:54   

G.Tenno napisał/a:
na wiosnę ma ukazać się nakładem wydawnictwa "NaSzage" ilustrowany poradnik mego i Macieja autorstwa jak niewielkim nakładem sił przejść Rajd Włóczykija i zanotować wynik w 10 dziesiątce.

Wybaczcie brak skromności, ale o sposobach zrobienia wyniku w dziesiątej dziesiątce możecie śmiało gadać wprost ze mną.

Ryjek
Sierżant

Wysłany: Czw Lut 04, 2010 19:13   

Chyba chlopaki pomyliliscie zawody. Chodzi wam o:
http://w289.wrzuta.pl/sr/...en_z_dziesieciu ?

Andre 
Podpułkownik

Wysłany: Nie Lut 07, 2010 00:25   

Flux IV Waza napisał/a:
Czy ktoś ze startujących przewiduje rakiety śnieżne?

Tak z ciekawości spojrzałem http://www.twenga.pl/dir-...Rakiety-sniezne :shock: Wybiorę raczej wersję bez rakiet :roll:

Robsonxl
Porucznik

Wysłany: Nie Lut 07, 2010 13:34   

Czy GDK stanowi jakiś skomplikowany kompleks administracyjno-biurowy? Chcielibyśmy jutro osobiście złożyć zgłoszenia, a nawet nie wiemy, komu należy je przekazać i jak tego kogoś odnaleźć.

Flux IV Waza 
Moderator działu Włóczykij

Imię: Przemek
Wysłany: Nie Lut 07, 2010 13:54   

Sekretariat.

Ewentualnie, jak chcesz koniecznie kogoś odnaleźć :grin: , możesz zapytać o... Fluxa.
Jutro będę się tam kręcił.

pilotka 
Generał

Wysłany: Nie Lut 07, 2010 14:08   

Robsonxl napisał/a:
Czy GDK stanowi jakiś skomplikowany kompleks administracyjno-biurowy? Chcielibyśmy jutro osobiście złożyć zgłoszenia, a nawet nie wiemy, komu należy je przekazać i jak tego kogoś odnaleźć.

Fluxa nie słuchaj, bo on każdego wkręca :sheep

Powiedziałabym nawet, że bardzo skomplikowany :wink: , ach ta sieć ciągnących się korytarzy, pięter i wind, za pierwszym razem niemal pobłądziłam, a też mówili, że prosto trafić :wink: Obiekt trudno w mieście zlokalizować, a po paru puszkach Robsoniexl, może się wydać nawet ruchomy :lol:

A poważniej niech moc będzie z Wami, że się jednak zdecydowaliście, mam nadzieję, że idziesz z tym samym kolegą, który towarzyszył Ci w naszej wyprawie do komnat pięknego Zamku :smile:

Flux IV Waza 

Wysłany: Nie Lut 07, 2010 14:23   

Skoro Pilotka mnie "wykapowała" nie pozostaje nic innego jak napisać prawdę.
A więc... szukaj na piętrze 7 i pół, w tunelu. :razz:

Robsonxl
Porucznik

Wysłany: Nie Lut 07, 2010 14:35   

Tak Pilotko, idziemy z Grzesiem, bo bez niego zaginę jak ta przysłowiowa Andzia w malinach. Tegorocznego Tripa traktujemy wyłącznie jako przygodę. Nie zamierzamy podejmować rywalizacji, bo najprawdopodobniej moja kondycja i aura (jeżeli takowa się utrzyma, albo nawet pogorszy) nie pozwolą mi przejść nawet połowy dystansu, chociaż bardzo chciałbym przedrałować te 60 kilosów, nawet w 24 godziny. Moja „mała ambicyjka” zniesie zwiezienie mnie z trasy. Samochód z kierowcą na zwózkę już zaklepany. Gorzej będzie z odnalezieniem naszych zagubionych dusz w tych dzikich ostępach, jakie zafunduje nam Szanowny Organizator.

Piętro siedem i pół? Tunel? Niejaki Flux? Zapiszę sobie, bo to trochę skomplikowane!

Flux IV Waza 

Wysłany: Nie Lut 07, 2010 18:53   

To jeszcze może zapisz sobie kod do wejścia do tunelu - 666 1410 2012. Jak nie zadziała (czasami są problemy z elektryką) to jakieś sto metrów wcześniej po prawej stronie jest duża szyba za którą masz spis wszystkich pięter i haseł alarmowych.

Ryjek
Sierżant

Wysłany: Nie Lut 07, 2010 19:28   

Ze tez wczesniej nie domyslilem sie, ze GDK jest pierwowzorem "Zamku" Kafki :)

fisher 
Starszy szeregowy

Wysłany: Nie Lut 07, 2010 20:51   

słyszałem o tym tunelu w G.D.K-u podobno prowadzi do Berlina :)

Robsonxl
Porucznik

Wysłany: Nie Lut 07, 2010 21:24   

Jak tak dalej pójdzie, to tegoroczny Trip okaże się zwykłym spacerkiem w porównaniu z moją jutrzejszą heroiczną wyprawą do GDK. A chciałem jedynie złożyć dwa zgłoszenia...

Flux IV Waza 

Wysłany: Nie Lut 07, 2010 21:34   

Aaaa...i jeszcze jedno. Nie zapomnijcie zabrać dwóch dokumentów, jeden trzeba zostawić w recepcji, żeby was wpuścili do korytarza, który prowadzi do tunelu, drugi przy składaniu formularza.

pilotka 
Generał

Wysłany: Nie Lut 07, 2010 21:39   

Robsonxl napisał/a:
Jak tak dalej pójdzie, to tegoroczny Trip okaże się zwykłym spacerkiem w porównaniu z moją jutrzejszą heroiczną wyprawą do GDK. A chciałem jedynie złożyć dwa zgłoszenia...

Ależ Robsoniexl posłuchaj mojej dobrej rady, a lepiej na tym wyjdziesz :smile: Zgłoś udział w rajdzie drogą elektroniczną i nie zapomnij kto Ci ten pomysł podsunął :smile:

W oczekiwaniu na skromny podarek z Twej strony

Użytkowniczka Forum :wink:

[ Dodano: Nie Lut 07, 2010 20:44 ]
Hmm. jestem pod wrażeniem tego, jak dobrze pamiętasz co niektóre wypowiedzi...

Robsonxl
Porucznik

Wysłany: Nie Lut 07, 2010 21:51   

Rada Pilotki, to przysłowiowy głos rozsądku, jednak z tym u mnie krucho. Flux chce dwa dokumenty, to będzie je miał! Papierowy dowód osobisty babci mojego sąsiada i książeczkę szczepień psa teściowej Grzesia. Myślę, że wystarczy.

Z pomysłami na podarki, to również u mnie pustynia i kresu jej nie widać. Na hasło „podarek” widzę jedynie jedno, przy czym kolor i napisy na puszce zależne są od mojego aktualnego stanu ducha.

pilotka 
Generał

Wysłany: Pon Lut 08, 2010 22:09   

Mam nadzieję, że reprezentacja Myśliborza zgłosiła już swój udział w rajdzie :wink:

Robsonxl
Porucznik

Wysłany: Pon Lut 08, 2010 23:05   

Reprezentacja Myśliborza zgłosiła swoją akcesję w dniu dzisiejszym.

Niemniej jednak uznaliśmy z Grzesiem, że tegoroczny Trip nie ma szansy pod względem trudności z eventem pod nazwą „zimowe poszukiwanie kapusty na gołąbki”. Dzisiejszy wieczór spędziliśmy w Gorzowie, poszukując porządnego głąba, który byłby godzien wziąć udział w przyrządzaniu tej nader wyszukanej potrawy. Mission impossible. Mogę założyć się, że Flux nie byłby w stanie wskazać przybytku, w którym można w Gryfinie nabyć odpowiednią kapuchę na smakowite gołąbki. Pilotka również, chociaż to nadobna kobieta, której walorów nie sposób przecenić. Na przyszły rok proponujemy, aby Flux dorzucił do Tripa tzw „special stage” w którym należy zdobyć kapuchę na gołąbki i przyrządzić je w określonym czasie. Wówczas wszyscy uczestnicy wymiękają, a Grześ i ja wygrywamy kolejną edycję Tripa. Co za piękny sen!

MentorRobsona 
Starszy szeregowy

Imię: Grzech
Wysłany: Wto Lut 09, 2010 01:43   

Z wielkim smutkiem odczytałem, że człowiek pretendujący do miana PRZYJACIELA (czytaj Robsonxl) zdradza na forum tajniki mej kuchni. Nie jest to bowiem zwykła strawa, ale taka, która spożywana w stosownym terminie przed rozpoczęciem wariackiego TRIPU pozwoli dojść (przepraszam: dotrzeć) w wyznaczonym czasie w wyznaczone miejsce poprzez liczne punkty kontrolne - samemu bądź z kandydatem na przyjaciela na plecach. Tak widzę przyszłość. Jednak zakup dzisiejszy Robsona winien zmartwić Szanowną Konkurencję, bowiem po założeniu nowych butów dreptał w nich swe pierwsze metry, przy czym jego tempo zaniepokoiło sprzedawcę jak również mnie. Jego kroki oceniłem na nieco nieporadne, dość ociężałe, jednak mocno optymistyczne. Za te poczynania ma u mnie jednego gołąbka. Jak przyniesie stosowną ambrozję może i więcej... Zapowiedział też treningi, jednak nie wiem co miał na myśli. Niepokój mną targa... :mrgreen:

t.s
Generał

Wysłany: Wto Lut 09, 2010 08:24   

Niektórzy już mają tripa.

Sen miesza się z jawą, ziemniaczki z gołąbkami, ...

Ryjek
Sierżant

Wysłany: Wto Lut 09, 2010 11:24   

Ja bym nie lekcewazyl watku kulinarnego poniewaz jak wiadomo kapucha po spozyciu
zazwyczaj powoduje wydzielanie sie metanu. A tu juz tylko krok od zlamania 12ego pkt regulaminu, cytuje:

"12) Aby przebycie danej trasy było zakwalifikowane uczestnicy nie mogą korzystać z
żadnego środka lokomocji oraz pomocy osób trzecich."

Chlopaki juz pewnie pracuja w przydomowej komorce nad odpowiednim sprzetem.

[ Dodano: Wto Lut 09, 2010 11:34 ]
Sledzac niecne poczynania konkurentow wczytalem sie uwaznie w poszczegolne pkt Regulaminu i zaciekawil mnie bardzo punkt:

"3. Główną zasadą rajdu jest to, aby w limicie czasowym 14 godzin pokonać ok. 60
km trasy. Osoba lub dwuosobowy team, które ukończą rajd zaliczając najwięcej Punktów
Kontrolnych i uzyskają najlepszy czas posiądą miano ASTRONAUTY/ARGONAUTOW
MIĘDZYODRZA."

Mam rozumiec, ze tylko start w pojedynke zapewniac moze nieziemskie wrazenia a jesli juz uda sie wygrac czy bedzie mozna poslugiwac sie zamiennie tytulami:

-KOSMONAUTY

-TAJKONAUTY lub YUHANGYUANAUTY?

http://pl.wikipedia.org/wiki/Astronauta

dominik 
Porucznik

Wysłany: Wto Lut 09, 2010 13:56   

Czytam i z każdym postem jestem coraz bardziej zdołowany :sad: . Wszyscy jakoś sobie radzą a ja nadal nie wiem, czy brać udział w tripie, gdy ludzie tacy jak Robsonxl, t.s. etc. , zapowiedzieli walkę do końca i wyznaczyli jasno swój cel.
Ja od wczoraj szukałem wspomagania i miałem nadzieję, że to przeważy szalę niepewności i nawet labirynty ( zdjęcie z wczoraj z satelity szpiegowskiego, który śledził Robsonxl'a) GDK'u nie powstrzymają mnie przed wystartowaniem.
Niestety przygotowany przeze mnie sok z gumijagód ma właściwości jedynie przytępiające zmysły i powoduje kłótnie moich kończyn dolnych, co do tego która to jako pierwsza ma się ruszyć, buty siedmiomilowe zostały już wypożyczone-nawet te o rozmiarze 58 :shock: i dziwne bo wszystkie zostaną zwrócone do sztabu generalnego spacerowiczów po 28 lutego ( z resztą tak samo jak

literatura o sztuce lewitowania :bejzbol ) i już zamierzałem zrezygnować ale przypomniałem sobie o znajomym , którego to poznałem na "XIV Zlocie Hefalumpów, Słasic i Takich Tam".
Włączyłem GG... a w jego opisie: Do not distrub- jestem na saksach- wracam za miesiąc.
I tak oto przepada ostatnia deska ratunku i zarazem cień nadziei na mój start. :cry:

Flux IV Waza 

Wysłany: Wto Lut 09, 2010 20:53   

Cień Robsona, który pozostał na jednej ze ścian w tunelu po złożeniu formularza

MentorRobsona 
Starszy szeregowy

Wysłany: Wto Lut 09, 2010 21:24   

Flux napisz, proszę, czy złożenie (doręczenie) formularza było skuteczne... Nie wiem bowiem co mam myśleć na ten temat, czy moje przygotowania mają sens. Zostałem podstępem namówiony do tych manewrów i nie chciałbym zostać zawiedzionym obserwatorem. Pozdrawiam...

pilotka 
Generał

Wysłany: Wto Lut 09, 2010 21:38   

Robsonxl napisał/a:
Pilotka również,

I tu się Robsonie mylisz, na pewno nie byłeś w Natce :razz: Co prawda nie wiem, czy z takim cieniem, jak na załączonym wyżej obrazku zostałbyś wpuszczony :lol: mam poważne wątpliwości, a z drugiej strony nadzieję, że zostało z Ciebie coś więcej po złożeniu formularza w ciemnych lochach przybytku zwanego GDK-iem :wink:

Ps. dziękuję za komplement :smile:

Robsonxl
Porucznik

Wysłany: Wto Lut 09, 2010 22:11   

Śmichy, chichy, ale gdyby wczoraj nie pomogła mi jakaś dobra dusza, to utknąłbym już na 3 levelu GDK. Wdrapałem się tam i stanąłem przed jakimiś drzwiami bez napisu. Czyżby to był ten tunel? Cień pokazany przez Fluxa nie pozostawia wątpliwości. To byłem ja we własnej osobie. Wdzięczny jestem za pomocną dłoń podaną mi przez tego miłego człowieka, który wyratował mnie z opresji.
Skoro Grzesiu poruszył temat gołąbków, to niech już lepiej przyzna się, że z uwagi na nasze marne doświadczenie i mało imponującą kondycję, faktycznie zamierzamy wystartować w Tripie z glinianym garem wypakowanym tym smakołykiem, co by przetrwać do momentu odnalezienia nas przez jakichś dobrych ludzi.

P.S. Dominik, nie frasuj się i dawaj zgłoszenie. Też dostaniesz gołąbki z glinianego gara, jak będziemy siedzieć w zaspie, czekając na ratunek.
P.S. 2 Ryjek to ma łeb! Skręcę se tubę, co by gazy wylotowe odpowiednio ukierunkować!
P.S. 3 Grześ, nie napastuj Fluxa powołując się na jakieś tam przygotowania, bo obaj wiemy, że takowych jeszcze nie było z Twojej strony, chociaż pomysły masz niezłe i liczę na ich realizację. Jak na razie, to obok mnie zatrzymują się kierowcy, widząc jakiegoś szaleńca idącego poboczem w śnieżycy, mrozie i ciemnościach nocy. I kto twierdzi, że Polacy to bezduszni ludzie?
P.S. 4 Droga Pilotko, a zwykłą kapustę,od kapusty na gołąbki, to rozróżnisz? Ja do wczoraj nie posiadałem tej tajemniczej wiedzy. Może w Natce jest tylko zwykła kapusta?

pilotka 
Generał

Wysłany: Wto Lut 09, 2010 23:42   

Robsonxl napisał/a:
P.S. 4 Droga Pilotko, a zwykłą kapustę,od kapusty na gołąbki, to rozróżnisz? Ja do wczoraj nie posiadałem tej tajemniczej wiedzy. Może w Natce jest tylko zwykła kapusta?

Nie wiem, w czym tkwi problem z tą kapustą, chyba że chodzi Ci o kapustę pekińską, z której również można zrobić gołąbki, ale nie chcę za bardzo odbiegać od tematu, bo już i tak za daleko odleciałam, w każdym razie, obiecuję, że utniemy sobie pogawędkę o tym przy okazji następnej wyprawy :smile:

Tomek M 
Podpułkownik

Imię: Tomek
Wysłany: Wto Lut 09, 2010 23:53   

Sporo ludzi nie używa do gołąbków zwykłej kapusty tylko włoską... Ja osobiście gołąbków jeszcze nie robiłem, ale lubię je jeść stąd ta wiedza :P

Flux IV Waza 

Wysłany: Sro Lut 10, 2010 00:25   

MentorRobsona napisał/a:
Flux napisz, proszę, czy złożenie (doręczenie) formularza było skuteczne... Nie wiem bowiem co mam myśleć na ten temat, czy moje przygotowania mają sens.

Nie mam pojęcia. Mamy taki system zbierania formularzy, że przy niektórych zgłoszeniach dopiero dwie godziny przed rajdem wiemy na 100 % czy ktoś jest czy go nie ma. Teraz np. formularze zgłoszone w dni parzyste i z nazwiskami od K do O poszły do działu ubezpieczeń, a od P do S do działu katalogów. Jak się okaże, że np. ktoś z jakiegoś działu będzie akurat w czasie poprzedzającym rajd na urlopie, niektórzy zawodnicy w ogóle nie zostaną dopuszczeni. Pomógłbym wam, ale nie mam na to wpływu. Bądźmy jednak dobrej myśli. :lol:

t.s
Generał

Wysłany: Sro Lut 10, 2010 23:52   

Bardzo mocno nieoficjalnie mogę podać, że kto z forumowiczów przyniesie na start Rajdu właściwy formularz uczestnictwa - dostanie dodatkowy limit czasu na wypicie herbaty w punkcie zatrzymania czasu. Kto zaś odda ten formularz właściwej osobie dostanie bon na anulowanie 100 punktów karnych, lub dwa dodatkowe życia.

Ryjek
Sierżant

Wysłany: Czw Lut 11, 2010 14:47   

Dobra, skonczmy te nadete i powazne rozmowy dot. Rajdu i porozmawiajmy teraz na luzie o glupotach ;)

Czy oplata startowa dotyczy osoby czy druzyny?

Flux IV Waza 

Wysłany: Czw Lut 11, 2010 15:08   

Ryjek napisał/a:

Czy oplata startowa dotyczy osoby czy druzyny?

Nałosobe.

MentorRobsona 
Starszy szeregowy

Wysłany: Czw Lut 11, 2010 22:54   

Gołąbki mniam, mniam... Siła rośnie. Robson potwierdzi. Czas na treningi. Gdzie i w jakich warunkach to my wiemy. Mam nadzieję, że tym razem Robson nie zdradzi przed faktem jak przygotowują się zawodowcy :grin: Jak nam się uda manewr przedstartowy to obiecuję zdjęcie. A co... :razz: Pozdrawiam konkurencję.

Flux IV Waza 

Wysłany: Sob Lut 13, 2010 12:23   

Tak na wszelki wypadek chciałbym poinformować zwklekających z zapisaniem się do ostatniej chwili, że do osiągnięcia limitu zgłoszeń zostało jeszcze ok. 20 parę miejsc.

G.Tenno 
Porucznik

Wysłany: Sob Lut 13, 2010 22:39   

seta i galareta? a octowe to chociaż??? no i jak wtedy ze startem??? mniam
"Łatwo jest mówić o Polsce, trudniej dla niej pracować, jeszcze trudniej umrzeć, a najtrudniej cierpieć." Napis wyryty przez torturowanego więźnia na ścianie katowni gestapo przy Alei Szucha w Warszawie

pilotka 
Generał

Wysłany: Nie Lut 14, 2010 18:25   

MentorRobsona napisał/a:
Czas na treningi. Gdzie i w jakich warunkach to my wiemy

Nie zapominajcie o odpowiednich butach chłopaki, bo Wasz wysiłek może pójść na marne, po wczorajszym wypadzie do Tywicy stwierdzam, że odpowiednie obuwie to podstawa, szłam w gumowcach :lol: i byłam na samym przedzie, niestety gonił mnie pasterski pies i musiałam nieco zwolnić :lol:

MentorRobsona 
Starszy szeregowy

Wysłany: Wto Lut 16, 2010 23:19   

No i po treningu... Muszę przyznać, że mój towarzysz RobsonXl jest uparty. Mówiąc gwarą młodszych DAJE RADE. Trening przebyty, spacerek zaliczony, pogoda taka sobie. Tylko nie za bardzo wiem jak mam wstawić zdjęcie. Dobre rady w cenie...

Miodek 
Kierownik spółdzielni

Imię: Sebastian
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 07:42   

MentorRobsona napisał/a:
Tylko nie za bardzo wiem jak mam wstawić zdjęcie. Dobre rady w cenie...

http://www.gryfino.info/viewtopic.php?t=3382

MentorRobsona 
Starszy szeregowy

Wysłany: Sro Lut 17, 2010 19:46   

A oto i obiecane zdjątko, byliśmy tam z Robsonem. Kondycja rośnie... Pozdrawiamy
[img][/img]
Dziękuję za pomoc - instrukcję co do zdjęcia

Flux IV Waza 

Wysłany: Sro Lut 17, 2010 22:11   

Jutro podczepimy pełną listę zawodników startujących w rajdzie, ale już dzisiaj chciałbym ogłosić dwie sprawy:

1. Jako pierwszy wystartuje Tomek Soroko
2. Trasa jest całkowicie zabezpieczona przed kojotem

Robsonxl
Porucznik

Wysłany: Sro Lut 17, 2010 22:51   

Jeszcze nawet nie wiem, czy moja wyprawa do GDK dała jakiś efekt, a już Grześ swoim obrazkiem przypomina mi, że zamiast startu w tegorocznym Tripie, mam szukać tej ślicznej Czeszki z paskudną gadziną wytatuowaną na ręku. Tak więc Grzesiu, jeżeli nawet nasze zgłoszenie zostanie zaakceptowane, to ja z Czech nie wracam, a Ty sam mnie tam w sobotę zawieziesz i sam wystartujesz w doborowym towarzystwie uczestników Ekstremalnego Włóczykija. Lepszego towarzystwa, jak mieszkańcy Gryfina, to na pewno w okolicy nie znajdziesz!

Scarlett 
Generał

Wysłany: Sro Lut 17, 2010 22:59   

Flux IV Waza napisał/a:
1. Jako pierwszy wystartuje Tomek Soroko

Nie przemknie on, Przemku, bezszelestnie jako czarny kocór wśród bezdroży śnieżnych... dobra taktyka i losowanie . Liczę, Tomku na długą relację, choć z kotami to nigdy nie wiadomo i podsumują jednym skrótem, potem będziemy się głowić, co chcieli przez to powiedzieć. :smile:

W relacji ekstremum krok po kroku liczę na Maćka (Maciek! Maciek!), choć Robson z Mentorem narobili mi też smaku na gołąbki... . Aczkolwiek trzymam kciuki za wszystkich uczestników, będę czekać na liczne relacje, do których namawiam. To będzie balsam nie tylko na moją obecnie niesprawną nóżkę, ale i dla naszych serc wiekopomna chwiła.

Ps. Robsony, gdzieście byli na treningu, bo się założyłam w sprawie lokalizacji fotki? :wink:

Robsonxl
Porucznik

Wysłany: Sro Lut 17, 2010 23:14   

Hej Scarlett! Potraktuj mojego powyższego posta jako podpowiedź. Stąd, tam, wcale nie jest daleko. Jeżeli byłaś tam kiedyś, to ten widok miałaś patrząc od prawej ręki, idąc pod górę.

Flux IV Waza 

Wysłany: Sro Lut 17, 2010 23:18   

Ależ tajemnica. Phii...To przecież widok z dachu na działki z ul. Opolskiej w Gryfinie po dwóch flaszkach.

Robsonxl
Porucznik

Wysłany: Sro Lut 17, 2010 23:27   

Tym razem nie masz racji Flux! My walimy tylko browara! Odpada więc widok po dwóch flaszkach. To inna ulica! Jak masz korbę, to patrz w prawo!

MentorRobsona 
Starszy szeregowy

Wysłany: Sro Lut 17, 2010 23:53   

No to jest mała zagadka. Miejsce jest dość popularne, sporo ludzi się tam kręci. Zimą co prawda nieco mniej. Dla ułatwienia dodam, że fotkę strzeliłem w Polsce, ale pokazuje już ona inny kraj. Tym co się znają na fotografii chciałbym powiedzieć, że miałem kilkanaście sekund na wyjęcie aparatu i zrobienie zdjęcia. Tam panuje niemal wieczna mgła, a dokładnie pułap chmur już uniemożliwia podziwianie pięknych widoków. Wiaterek pozwolił na taką fotkę, a to zimą rzadkość. Reszty podpowiedzi udzielił mój partner od Tripa... Pozdrawiam

Miodek 
Kierownik spółdzielni

Imię: Sebastian
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 12:54   

Lista zgłoszonych uczestników -> http://www.wloczykij.com/...az&pokaz_ID=353 Przy okazji można zobaczyć oficjalne logo rajdu.

Odpowiedz do tematu